یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۱
کد مطلب: ۴۱۸۵۷۰

فرهاد شهرکی به همراه محمد سرگزی با حضور در نمایشگاه کتاب زابل، از بخش‌های مختلف این رویداد فرهنگی بازدید کردند و در جریان ظرفیت‌ها، نیازها و روند برگزاری آن قرار گرفتند.

بازدید نمایندگان سیستان از نمایشگاه کتاب زابل

به گزارش خانه ملت؛ فرهاد شهرکی و محمد سرگزی با حضور در نمایشگاه کتاب زابل، از بخش‌های مختلف این رویداد فرهنگی بازدید کردند و در جریان ظرفیت‌ها، نیازها و روند برگزاری آن قرار گرفتند.

بازدید نمایندگان سیستان از نمایشگاه کتاب زابل

در این بازدید که با حضور فرماندار زابل و جمعی از مسئولان شهرستانی همراه بود، بر اهمیت توسعه فضاهای فرهنگی، حمایت از جریان کتاب‌خوانی و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در منطقه تأکید شد.

بازدید نمایندگان سیستان از نمایشگاه کتاب زابل

همچنین در حاشیه این برنامه، بازدیدی از مجموعه سینما هامون انجام شد که طی آن بر ضرورت به‌روزرسانی، تجهیز این مجموعه فرهنگی به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم هنری و اجتماعی منطقه تأکید شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار